Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΜΟΤΟ-ΠΟΡΕΙΑ στα δυτικά προάστια* ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!


ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11 πμ
Εκκίνηση από σταθμό Μετρό Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
στη “Λουκίσσα” - στο “Άλτερ” - στη “Χαλυβουργία”

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11 πμ
Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Ιλίου
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ενάντια σε φτώχεια, ανεργία, κρατική καταστολή

Σε κάθε σπίτι υπάρχει τουλάχιστον ένας άνεργος και καμία ελπίδα ότι αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος θα βρει δουλειά για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς.
Οι απολύσεις συνεχίζονται αμείωτα, ενώ όσοι δεν απολύονται ζούνε με αυτό το φόβο, δέχονται κάθε εξευτελισμό από το αφεντικό τους και την ασταμάτητη αφαίμαξη του κράτους για χάρη των διεθνών τοκογλύφων.
Τα χαράτσια, οι μειώσεις των δαπανών για υγεία-παιδεία και η ακρίβεια έρχονται να ισοπεδώσουν ο,τι αφήνουν όρθιο (;) οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων.
Η κυβέρνηση του Παπαδήμ(ι)ου, όπως και η προηγούμενη αλλά και κάθε άλλη αστική κυβέρνηση ένα στόχο έχει: Να κάνει “νόμο” την απόλυτη δικτατορία των αφεντικών σε κάθε τόπο δουλειάς: Δουλειά χωρίς βασικό μισθό, χωρίς ασφάλιση, χωρίς δικαιώματα, αλλά μόνο ατελείωτες υποχρεώσεις προς το εκάστοτε αφεντικό, το κράτος και τους διεθνείς κηδεμόνες του.
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Έλληνες βιομήχανοι, μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες τσακίζουν τη ζωή μας για να επιβιώσουν οι ίδιοι και το σύστημα τους.
Για να απαλλαγούμε από τα μέτρα εκβαρβαρισμού της κοινωνίας πρέπει να απαλλαγούμε όχι μόνο από την Τρόικα αλλά ταυτόχρονα από τον καπιταλισμό.
Γι' αυτό δεν χρειαζόμαστε καμία “εθνική ενότητα” υπέρ, αλλά ούτε και κατά του Μνημονίου: Η υποταγή στο Μνημόνιο θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αποτίναξη του αν δεν αποτινάξουμε μαζί με τα δεσμά της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και τα δεσμά της ταξικής σκλαβιάς.
Γι' αυτό χρειαζόμαστε την ταξική ενότητα και δράση των εκμεταλλευμένων και των καταπιεσμένων σ' αυτήν την χώρα και σε όλο τον κόσμο ενάντια σε όλα τα αφεντικά, ανεξαρτήτως εθνικότητας.
Για να μην περάσει κανένα μέτρο του Μνημονίου (οι απολύσεις, οι μειώσεις των μισθών-των συντάξεων-των επιδομάτων, τα χαράτσια κλπ.), να ανατρέψουμε αυτή και κάθε κυβέρνηση που θα επιχειρήσει να φορτώσει την καπιταλιστική χρεοκοπία στο λαό, για να πάρουμε εμείς οι ίδιοι τις τύχες της κοινωνίας στα χέρια μας, αναδιοργανώνοντας την με βάση τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

ανοιχτή ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΛΙΟΥ
laikisyneleusiiliou.blogspot.com
Συνεδριάζει κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι
στην κεντρική πλατεία Ιλίου και αποφασίζει τη δράση της
για επικοινωνία: laiki.syneleusi.iliou@gmail.com

* οι Μοτο-Πορείες οργανώνονται από τις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις
του Περιστερίου, του Αιγάλεω, του Ιλίου και του Χαϊδαρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου