Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Χτυπούν “παράνομους” και “αλλοδαπούς” μικροπωλητές... ...για να συνεχίσουν το Κράτος-φοροληστής και οι βαρόνοι του εμπορίου να μας ξεφραγκιάζουν ανενόχλητοιTo Σαββάτο 30 Ιουνίου ομάδα της Χρυσής Αυγής μοίρασε φυλλάδια της στη λαϊκή αγορά της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ίλιον και επιτέθηκε σε μικροπωλητές μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν ... Έλληνες, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν...νόμιμοι.
Στην πραγματικότητα, τους επιτέθηκε επειδή παλεύουν να βγάλουν το ψωμί τους έξω από τα ασφυκτικά πλαίσια του νόμου του Κράτους-φοροληστή αλλά και του νόμου των βαρόνων του εμπορίου που ελέγχουν τις λαϊκές αγορές και τους άλλους, “Έλληνες” και “νόμιμους” μικροπωλητές.
Με το Κράτος και τους βαρόνους του εμπορίου οι δολοφόνοι μπράβοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν κανένα πρόβλημα μόνο και μόνο επειδή είναι... Έλληνες.
Έτσι θα μπορεί το Κράτος να μαζεύει “ανενόχλητο” να μαζεύει τους ατελείωτους φόρους του για να πληρώνει τους τοκογλύφους στις τράπεζες και  ο,τι περισσέυει να το μαζεύουν οι βαρόνοι του εμπορίου.
Άρα ο “αγώνας” των Χρυσαυγιτών ενάντια στο... σύστημα, σταματά εκεί που αρχίζουν τα ιερά και όσια του συστήματος, δηλαδή η ατομική ιδιοκτησία και η εκμετάλλευση του αλλοδαπού ή ντόπιου εργάτη από τον Έλληνα αφέντη και τον Τροϊκανό κηδεμόνα του.
Αυτά υπερασπίζουν ενάντια σε όλους τους εργάτες και τους φτωχούς, είτε είναι ντόπιοι είτε όχι, οι Χρυσαυγίτες, όπως και οι Σεκιουριτάδες, οι Αστυνομικοί, οι Στρατιωτικοί κλπ. χτυπώντας όχι μόνο “παράνομους” μετανάστες, αλλά και τους “νόμιμους” αγωνιζόμενους ντόπιους εργάτες.
Η διαφορά με όλα τα παραπάνω μαντρόσκυλα της (αστικής) Τάξης στην Αστυνομία, το Στρατό και τις Εταιρείες Σεκιούριτι  είναι πως οι Χρυσαυγίτες μπορούν να χτυπάνε όποιον θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
Μιας και οι δυνάμεις του επίσημου Κράτους δεν επαρκούν, σε περιόδους λιτότητας, για να μας καταστέλλουν, επιστρατεύονται οι δυνάμεις του ανεπίσημου Κράτους, οι παρακρατικοί φασίστες, για να περιφρουρήσουν ένα σύστημα που καταδικάζει εκατομμύρια ανθρώπων στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο στην απόλυτη δυστυχία.
Κάθε χτύπημα ενάντια στους μετανάστες εργάτες είναι χτύπημα ενάντια στους ντόπιους εργάτες.
Ενωμένοι, μετανάστες και ντόπιοι εργάτες μπορούμε να νικήσουμε τους φασίστες, το Κράτος που τους υποθάλπει και το καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΛΙΟΥ
Κάθε Τετάρτη 8μμ στην κεντρική πλατεία Ιλίου
laikisyneleusiiliou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου