Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σάββατο 20 Οκτώβρη, 12 μ, κεντρική Πλατεία Ιλίου



Συγκέντρωση ενάντια στην Τρόικα, την κυβέρνηση και τους φασίστες
Για μια γενική πολιτική απεργία διαρκείας!


ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΛΙΟΥ
laikisyneleusiiliou.blogspot.com

ΤΏΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ να παλέψουμε για μια Γενική Απεργία Διαρκείας.
Ούτε οι 24ωρες απεργίες-τουφεκιές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ούτε οι απεργίες διαρκείας του ενός ή του άλλου σωματείου, ούτε τα μαζικά συλλαλητήρια έξω από τη Βουλή αρκούν για να σταματήσουμε τη λαίλαπα που καίει τις ζωές μας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη κόβει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα για να δίνει τα τριπλάσια στις τράπεζες και τους διεθνείς τοκογλύφους. Ανοίγει τις πόρτες της χώρας στη Μέρκελ και κλείνει τα σπίτια μας. Αφήνει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να αλωνίζουν στους δρόμους και χτυπάει τους διαδηλωτές και τους μετανάστες.
Δεν θα περάσουν! Θα τους ξεπεράσουμε, ανατρέποντας τους στους δρόμους!
Εμείς, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι εργάτες και οι φτωχοί βιοπαλαιστές της πόλης και του χωριού πρέπει να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα ίδια μας τα χέρια.
Οι γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν θέλουν, ούτε μπορούν απειλήσουν τον καπιταλισμό ακόμα και αν είναι αυτό το σύστημα που μας τσακίζει.
Κανένα εργατικό σωματείο -όσο μαχητικό και ταξικό αν είναι- δεν μπορεί από μόνο του να πετύχει τίποτα ουσιαστικό αν δεν παλέψει μαζί με όλους τους εργάτες, συνδικαλισμένους και μη.
Όσες φορές και αν πολιορκήσουμε τη Βουλή δεν θα καταφέρουμε να σταματήσουμε την ψήφιση των εκάστοτε μέτρων λιτότητας, αν δεν μπλοκάρουμε εμείς οι ίδιοι την καπιταλιστική και κρατική μηχανή εφαρμογής αυτών των μέτρων.
Να μην περιμένουμε κανένα “σωτήρα”. Με εργατικές επιτροπές στους χώρους δουλειάς, με σωματεία στα χέρια των εργατών και λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές να οργανώσουμε μια γενική πολιτική απεργία διαρκείας.
Να μην περιμένουμε τις “επόμενες εκλογές”. Να ανατρέψουμε εδώ και τώρα αυτή και κάθε άλλη κυβέρνηση των καπιταλιστών και να πάρουμε εμείς οι ίδιοι, με τα δικά μας όργανα πάλης, τις επιτροπές, τις εργατικές και λαϊκές συνελεύσεις την τύχη της κοινωνίας στα χέρια μας.
Να μην “διαπραγματευούμε” τίποτα με τους εξολοθρευτές μας. Να ακυρώσουμε τα Μνημόνια και όλα τα μέτρα εξόντωσης του λαού και να διώξουμε χωρίς όρους την Τρόικα από τη χώρα, διαγράφοντας ολόκληρο το δημόσιο χρέος!
Για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση και εξευτελισμό ανθρώπου από άνθρωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου