Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΌΧΙ ΣΤΗ "ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ" ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ - ΙΛΙΟΥ



 
Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Ιλίου τάσσεται ενάντια στο σχηματισμό της "Διαπαραταξιακής Επιτροπής" των μελών του δημοτικού συμβουλίου του Ιλίου με επικεφαλής τον ίδιο το Δήμαρχο με στόχο να μην κλείσει το ΙΚΑ - Ιλίου.

Τάσσεται επίσης ενάντια στο συντονισμό της "Επιτροπής Κατοίκων" (η οποία σχηματίστηκε πριν καιρό με τον ίδιο στόχο) με την παραπάνω επιτροπή υπό το Δήμαρχο.

Μια συμμαχία μεταξύ ασφαλίσμένων εργατών του ΙΚΑ και αριστερών δυνάμεων εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου από τη μια μεριά και αστικών μνημονιακών παρατάξεων από την άλλη μόνο τους πρώτους δεν θα οφελήσει.

Το αντίθετο μάλιστα: Ο Δήμαρχος θα επιχειρήσει να εξαγνιστεί πολιτικά από τις ευθύνες του και, την ίδια στιγμή, τα προβλήματα των ασφαλισμένων εργατών δεν θα αντιμετωπισθούν!
Υποστηρίζουμε  την αυτοργάνωση των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων εργατών, των υπαλλήλων και των γιατρών του ΙΚΑ στη βάση ενός προγράμματος και ενός σχεδίου δράσης που έρχεται σε ρήξη με το σύστημα της εξαθλίωσης της ζωής και της υγείας μας.
Καλούμε κάθε αγωνιστή και κάθε συλλογικότητα της περιοχής μας σε κοινό αγώνα ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ - Ιλίου και ενάντια στη κηδεμονία του Δημάρχου πάνω στο κίνημα των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου