Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική προβολή: «Οι γιατροί στο Τρίτο Ράιχ»

Αντιφασιστική προβολή
«Οι γιατροί στο Τρίτο Ράιχ»

Παρασκευή 4 Οκτώβρη, 6.30 μμ
Δημαρχείο Ιλίου
(Κάλχου και Βρισηίδος)
Διοργάνωση:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΛΙΟΥ
laikisyneleusiiliou.blogspot.com

Κερατσίνι, Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη.
Ο Παύλος Φύσσας πέφτει νεκρός από χέρι Χρυσαυγίτη φασίστα.
 Οι δρόμοι όλων των πόλεων της χώρας κατακλύζονται από δεκάδες χιλιάδες αντιφασίστες.
Γι’ αυτούς - για όλους εμάς ένοχοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν είναι μόνο η παρακρατική φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Ένοχες είναι  όλες οι «δημοκρατικές» αστικές κυβερνήσεις –μαζί και η σημερινή κυβέρνηση  των Σαμαρά / Βενιζέλου- που ανέχονταν τη Χρυσή Αυγή γιατί χτυπούσε τους ίδιους στόχους όπως αυτές : τους μετανάστες εργάτες και τους αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού κινήματος.
Ένοχοι είναι οι καπιταλιστές, ξένοι και ντόπιοι,  φιλο-μνημονιακοί και δήθεν αντι -μνημονιακοί που σπέρνουν παντού και συνεχώς τον κοινωνικό κανιβαλισμό και έπειτα το φασισμό, την δολοφονική αιχμή του συστήματος ενάντια τους εργάτες.
Τωρα οι επίσημοι «μακελάρηδες» του λαού που κάθονται στο Μέγαρο Μαξίμου, στη ΓΑΔΑ και στην έδρα του ΣΕΒ , που έχουν χαντακώσει μια ολόκληρη γενιά, που έχουν χτυπήσει κάθε κατάχτηση, που έχουν καταστείλει κάθε αντίσταση  για χάρη της διάσωσης του ελληνικού καπιταλισμού , υποδύονται τους «δημοκράτες», τους «εθνοπατέρες» και τους υπερασπιστές της «νομιμότητας» και της «επιχειρηματικότητας»
Την ίδια στιγμή, οι…  ανεπίσημοι «μακελάρηδες» του λαού, οι Χρυσαυγίτες μπράβοι, μαφιόζοι μαχαιροβγάλτες  το παίζουν «μάρτυρες», «θύματα» και «τίμιοι» πατριώτες…
Γι’ αυτό κανένα δημοκρατικό «συνταγματικό τόξο» στα πλαίσια ενός χρεοκοπημένου και παρακμασμένου συστήματος δεν πρόκειται να νικήσει τους φασίστες.
Οι φασίστες μπορούν να νικηθούν  μόνο από το μαχόμενο εργατικό και λαϊκό κίνημα, παλεύοντας για την κοινωνική επανάσταση και τη νίκη της μέχρι τέλους!
Χρειαζόμαστε ένα ενιαίο ταξικό μέτωπο  για την ανατροπή του καπιταλισμού, του αστικού κράτους και του φασιστικού παρακράτους, για να πάρουν  οι ίδιοι οι εκμεταλλευμένοι και καταπιεσμένοι την τύχη της κοινωνίας στα χέρια τους, για την καθολική κοινωνική χειραφέτηση.

ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου